لباس كار و تجهيزات ايمني آردم
مهدي آردم با بيش از 20 سال سابقه درخشان در طراحي و توليد لباس كار و تمامي تجهيزات ايمني سلامت شما را تضمين مي كند

لباس كار آشپزي براي آشپزان و سرآشپزان با رنگ ها وطرح هاي متنوع و متفاوت از الزامات اين شغل محسوب ميشود. اما در انتخاب نوع لباس كار آشپزي بايد به دو اصل مهم اهميت داد : اول اينكه لباس كار آشپزي براي كار كردن راحت باشد و هم ظاهر آشپز و سرآشپز را شكيل تر كند. لباس كار آشپزي از زمان ناپلئون مرسوم شد. ناپلئون مي خواست كه آشپزهايش از ظاهر خاص و متفاوتي برخوردار باشند.

 

چرا بهتر است روپوش آشپزها به رنگ سفيد باشد؟

 

لباس كار سرآشپزها، ابزاري كاربردي براي آنان است. با وجود اينكه در چند سال اخير شاهد لباس كار آشپزي با رنگ هاي متنوع هستيم اما همچنان روپوش آشپزي به رنگ سفيد مرسوم و محبوب است. رنگ سفيد به اين دليل كه زودتر آلودگي ها را نشان مي دهد و با يك شستشوي ساده ه حالت قبل بر ميگردد. درخشان و زيبا مي شود.

 

 

استفاده از رنگ هاي تيره براي روپوش آشپزي باعث ميشود هم لكه هاي بيشتري را بر خود نشان دهد و هم به هيچ وجه پاك كردن اين لكه ها  از روي آنان ساده نيست. رنگ سفيد باعث اعتماد بيشتر مشتريان به غذا و محيط رستوران مي شود. رنگ سفيد گرماي كمتري را به خود جذب ميكند و در نتيجه به خنك ماندن آشپز در فضاي آشپزخانه كمك بيشتري مي كند.

 

تجهيزات لباس كار آشپزي

 

معمولا روپوش هاي سرآشپزان بايد از آستين هاي بلندي برخوردار باشد تا از پاشيدن روغن داغ و مواد ديگر به دست جلوگيري شود و از پوست دست محافظت كند. 

 

روپوش آشپزان از يك لايه جلويي برخوردار است كه بسته شده و باعث محافظت از لباس آشپز مي شود و بعد از كثيف شدن مي تواند به آساني تعويض كند.

 

دكمه هاي روپوش معمولا از جنس نخ و به صورت گره هايي نسبتا بزرگ هستند تا احتمال شكسته شدن آنها كمتر باشد. روپوش هاي شيك معمولا از دكمه ها نخي استفاده مي شود.

 

كلاه و كفش سرآشپز

 

كلاه آشپزي از جمله مهمترين بخش هاي لباس آشپزي است. اين كلاه ها معمولا سفيد، نخي و اندكي بلند است و به خوبي مي توانند گردش جريان هوا را براي فرد فراهم كنند. كلاه آشپز هر چقدر بلندتر باشد نشان از حرفه اي بودن سرآشپز دارد. استفاده از كلاه آشپزي به دليل بسيار مهمي قابل استفاده است و آنهم اين است كه از افتادن مو به داخل غذا جلوگيري مي شود.

 

كفش سرآشپز بايد چند ويژگي مهم داشته باشد. اول اينكه بايد به اندازه كافي، راحت باشد تا امكان حركت راحت سرآشپز را فراهم كند. مورد بعدي اينكه از ليز خوردن جلوگيري كند و سوم اينكه كفش سرآشپزان بايد از رويه محكمي برخوردار باشد تا در صورت افتادن اشيا سنگين و خطرناك مانند ظروف آشپزخانه يا چاقو بر روي پا، از پا محافظت كند.

 

نكته مهمي كه بايد مد نظر قرار گيرد اين است كه از لباس كار آشپزي نبايد بيرون از محيط كار استفاده كرد چرا كه باعث آلوده شدن محيط كار مي شود. حداقل هفته اي يكبار بايد با مواد شوينده شست و شو را انجام داد.

 

خريد لباس كار آشپزي را مي توانيد در ايمن پوش آردم انجام دهيد. ايمن پوش آردم سالهاست كه در  زمينه طراحي و توليد لباس كار آشپزي فعاليت دارد.

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1399/11/21  ] [ ۰۷ ] [ ardam-safety ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 5
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب